Home » Extra's » FAQ's
[kolomtekst]

+ Waarom lessen we minimaal anderhalf uur?
Ons examengebied ligt in Amersfoort of Harderwijk met het heen en weer
rijden raken we best wel wat effectieve lestijd in ons oefengebied kwijt die wij hard nodig hebben. Overigens is deze tijd niet weggegooid want je doet wel rijervaring op. Tevens maken wij ook wel eens "uitstapjes" naar bijvoorbeeld Utrecht.
+ Wat moet ik meenemen naar het praktijkexamen?
 • Oproepkaart
 • Geldige uitslag voor het theorie examen
 • Wettelijk toegestaan en geldig identiteitsbewijs
 • Eigen verklaring
 • + Wat is een Eigen Verklaring (E.V.)?
  Iedereen die examen doet bij het CBR moet een verklaring van geschiktheid hebben. Daarvoor vul je een eigen verklaring in. Dat is een formulier met vragen over de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. De eigen verklaring moet je kopen bij de rijschool. Indien je een of meer vragen op de eigen verklaring met ja beantwoord, moet een arts er een aantekening opzetten. Bij bepaalde medische aandoeningen kan het CBR naast de aantekening van een arts ook vragen om een onderzoek door een medisch specialist, zoals een oogarts of neuroloog. Indien je alle vragen met nee kunt beantwoorden behoef je geen extra keuring als hierboven omschreven te onder gaan. De eigen verklaring kost €20,00 inclusief administratiekosten. Kosten welke wij ook weer af moeten dragen aan het CBR.
  + Met welke auto les ik?
  Je lest bij ons in de nieuwste Volkswagen Golf 7. Deze auto is van alle gemakken voorzien zoals bijvoorbeeld airco, navigatie en uiteraard ook vele veiligheidsvoorzieningen zoals ABS en ESP.


  Waar zitten wij
  > FAQ's
  > Fotoboek
  > Geslaagden
  > Sponsoring
  [Vervolginhoud]


  Verkeersschool Remijn

  Home
  Nieuws
  Contact
  Lessen

  Praktijk
  Theorie
  Bijles
  2todrive

  Volg ons via:

  Handige linken

  VRB
  CBR
  Rijschoolgegevens