Home » Autorijbewijs » Gratis proefles

Gratis proefles én complete pakketten met korting tot 15%

Hoe werkt de proefles bij Verkeersschool Remijn?

Wil jij eerst ervaren of Verkeersschool Remijn echt zo goed is en of de instructeur wel bij je past? Neem dan een proefles en ervaar het zelf.

De gekwalificeerde instructeur van Verkeersschool Remijn ziet tijdens de proefles waar jouw kwaliteiten liggen. Na de proefles bespreekt de instructeur - samen met jou – hoe je rijopleiding er uit gaat zien. Je krijgt van de instructeur een advies op maat en weet zo precies waar je aan toe bent.

Tijdens de proefles hoef je de bediening van de auto niet helemaal alleen te doen als je nog geen enkele rijervaring hebt maar helpt de instructeur jou hierbij.

Kies je ervoor om je rijbewijs bij Verkeersschool Remijn te halen, dan wordt - samen met jou het tempo van je rijopleiding bepaald. Je vorderingen tijdens je rijopleiding noteert de instructeur op jouw persoonlijke instructiekaart, en jij in je praktijkwerkboek. Zo krijg je een duidelijk beeld van je ontwikkeling - je weet precies waar je aan toe bent en je betaalt bij Verkeersschool Remijn geen les te veel!

Gratis proefles én complete pakketten met korting tot 15%

Als je bij Verkeersschool Remijn je complete rijopleiding gaat volgen, dan is de proefles gratis! Meld je nu aan bij Verkeersschool Remijn en profiteer direct van onze complete pakketten met korting tot 15%!


Verkeersschool Remijn

Home
Nieuws
Contact
Lessen

Praktijk
Theorie
Bijles
2todrive

Volg ons via:

Handige linken

VRB
CBR
Rijschoolgegevens