Home » Autorijbewijs » Autorijbewijs theorieMeer informatie over het CBR examen.

Om het praktijk examen te mogen doen, moet je geslaagd zijn voor je theorie examen. Het is dan ook verstandig om hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan. Je mag wel al rijlessen volgen als je nog niet geslaagd bent voor je theorie examen.

Door middel van zelfstudie is het halen van je theorie examen goed te doen, en als je voor je theorie examen geslaagd bent is dit 1,5 jaar geldig. Wanneer je echter begeleiding wilt kan je dit ten allen tijde bij ons aangeven, wij zullen je hierbij dan helpen. Indien je een theorie cursus wilt volgen kan dit ook bij ons.

De theorie cursus wordt bij ons in een kleine groep gegeven (max. 5 personen). Informatie hierover kun je krijgen bij je eigen rij-instructeur.

Ook bestaat bij ons de mogelijkheid om online te oefenen voor je theorie examen.

In het moderne online platform waar wij gebruik van maken kunnen wij jou indien gewenst volgen en daar waar nodig bijsturen als extra service!!

Je kunt hier inloggen op Leer het verkeer

Het lenen van verouderd cursus materiaal is zeker niet aan te raden! Je loopt dan het risico dat deze boeken en cd-roms niet meer up to date zijn en je de theorie op een verkeerde manier aanleert. Ook het lenen in de bibliotheek raden wij sterk af.

De vragen welke je op het examen krijgt staan zeker allemaal in onze boeken. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Immers koop je bij ons je altijd de nieuwste uitgaven.

Het cursusmateriaal wat wij verkopen is van Verjo. Dit is onbetwist de beste uitgever als het gaat om theorie cursus materiaal.


Verkeersschool Remijn

Home
Nieuws
Contact
Lessen

Praktijk
Theorie
Bijles
2todrive

Volg ons via:

Handige linken

VRB
CBR
Rijschoolgegevens