Home » Autorijbewijs
Autorijbewijs
Wanneer je bij ons voor het eerst de lesauto in stapt, begin je niet direct met schakelen. Er wordt je eerst in alle rust verteld over de zit- en stuurhouding. Vervolgens wordt je uitgelegd hoe je dient te sturen. Dat lijkt een wat overbodige opmerking, maar zo vanzelfsprekend is dat niet.

Je hebt namelijk een goede begeleiding en uitleg nodig om het sturen en de rest van de voertuigbeheersing goed onder controle te krijgen. De rijopleiding is vergelijkbaar met iedere andere opleiding. Dan begin je ook eerst met de basis. Gedurende de opleiding neemt je niveau toe. Je wordt bij ons echt niet direct voor de leeuwen gegooid!

Wij houden alle stappen bij op een les-instructiekaart, en jij in jouw RIS praktijk-werkboek. Hierin kun je zelf zien hoe ver je met de rijopleiding bent. Daardoor kunnen wij de lesprogramma’s systematisch afwerken. Ook kunnen de ouders via het RIS praktijk-werkboek controlerend meekijken wat er tijdens de les gedaan is. Wij zullen ook vragen om uittreksels van de voorgaande lessen te maken. Zodat het geleerde niet wordt vergeten.

Verder wordt je het een en ander uitgelegd over de rijopleiding en het RIS praktijk-werkboek. Ook worden de betalingsvoorwaarden doorgenomen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor: per les contant of in termijnen via de bank.Verkeersschool Remijn

Home
Nieuws
Contact
Lessen

Praktijk
Theorie
Bijles
2todrive

Volg ons via:

Handige linken

VRB
CBR
Rijschoolgegevens